Friday, August 25, 2006

På måndag slåss vi för hedern.

Jag vet inte om det är för att fredagsvinet slunkit ner (väl kylt, en Sauvignon Blanc jag fick av Homer - tack) och jag känner mig lite bladig. Eller om det är så att jag blivit varse att jag jobbar i Borås fyra dagar nästa vecka. Men jag har en känsla att min sexåring kommer att få torka en tår ur ögat på måndag kväll.

Blåvitt kommer att trycka ner de små Elfsborgarna i Gamla Ullevis sviktande matta så djupt, att de först grävs fram när grävskoporna ska förbereda nya arenan.

Må "Alla luktar fisk i Göteborg" skandera.

"Anders äter tacos i Borås" lär segra.

Alltså.

Måndag.

4 comments:

Unknown said...

Förstår din oro..
"Dä finns ingen George i Göttebårj"

Apropå heder.. snart rättegång för klubbdirektören.. ;-)

Anonymous said...

En liten påminnelse till Oslagbar; tänk på att högmod brukar gå före fall....

Men du har rätt i att det inte finns någon George på planen och det är lite oroväckand men Blåvitt plockar fram det REJÄLA spelet och visar var skåpet skall stå.

En sita förhoppning: ärligt spel, inga filmningar och spelare som inte ställer villkor för att man skall ställa upp på intervju!

Kan kanske tyckas lite naivt i dessa dagar där sprit, kokain, epo, filmningar och månadslöner på 300 000 för att spela ishockey (annan sport jag vet...)är det som gäller.

Vart är vi på väg? Och vart har det vanliga hyfset tait vägen? På idrottsarenan? I valdrörelsen och i det vardagliga umgänget med andra homo sapiens???

Unknown said...

Det är kanske hyfset som ändras.. Alltså vad som anses vara hyfs, en hockeyspelare kanske är värd 300.000 kr, jag menar, grabben spelar ju bort sina bästa utbildningsår och har en kort karriär, att de sedan har trettio år att jobba verkar inte spela roll..

Unknown said...

..det där med högmod.. det var väl inte JAG.. ;-)