Friday, July 13, 2007

Babban på resa

Hej

Här sitter jag och fulbloggar på kapat trådlöst internet i Bovallstrand. Jag kom på (efter en ganska chockartad start på semestern) att jag helt glömt av att göra ett bloggfarväl.

Så här kommer det. I´m on vacation. Jag kommer att blogga på en liten lätt sparlåga från och till den närmsta veckan. Sedan kommer allt skvaller om vad Leif Pagrotsky och Janne Plånbok och de andra kända ansiktena i Bovall egentligen gör.

Eventuellt också några rader om knattediskor på klipporna, om fisksoppan på bryggan och om de femhundraåttiotre Uno-omgångarna vi klarat av hukandes i vår hyrda källare.

Jag hoppas att jag kommer att få skriva lite om min solbränna också.

Tills dess,

Läs Montecore och ät färska räkor.

2 comments:

Anonymous said...

Jepp, äntligen dags för mig att ta över när brearslet e och lär sig läsa.
Jag kan starkt rekommendera serierna i DN...särskilt Fantomen!!! Nu e han i Bengalien o där vankas äventyr.
Förövrigt var jag med om en bilolycka nu i veckan. Körde på en kille på moped sa han studsade och jag kan stolt säga att jag smet med plattan i mattan från platsen, hehehe. Rätt åt trafikfaran! Man kan inte signalera vänster o svänga höger för då får man köra på´n!!!!
Näpp, dags att vila lite....

Anonymous said...

Ny upptäckt: Tar man en skiva vitt bröd, kör in del av gaffel i den och tar därefter tag i andra änden av gaffeln och trycker in lite försiktigt i vägguttaget så rostas brödet på 1 nanosekund!
Nackdelar: Brandlarmen får spelet i lgh, ful sotfläck på väggen ovan kontaktuttaget, Marge tokarg o hotar med skilsmässa (hon bara skojar...), brödet lite väl hårt rostat, fingertopparna domnar bort (man bör nog använda gummihandskar?) o man får lätt en epilepsi som biverkning....Men det e roligt att rosta bröd på det här viset. Lite...lite...annorlunda...