Tuesday, December 04, 2007

Yrsel på kontoret

Vi är tillbaka. Vi landade 04.50 i morse på ett frostigt Landvetter efter fjorton timmar i luften. När väskorna och surfbrädan väl visat sig på bandet kröp vi in i en stor, varm och trygg Volvo V70 med inbyggda bilstolar. Lite annat än de tuk-tuks utan säkerhetsbälten, bilkuddar och knappt bromsar som vi skumpat runt i de senaste två veckorna.

Hemma igen. Huset stod kvar och eftersom vi hade stängt av värmen när vi for (både av snåla skäl samt av miljömässiga; dubbel glädje) var det 8 grader inomhus när vi satte nyckeln i dörren.

Åtta grader, frost på golven, becksvart ute, yr i mössan efter 30 timmar utan sömn och vetskapen om att en dusch kommer att vara nödvändig inom en timme gjorde att hemkomsten blev värsta mardrömmen.

Nu sitter jag på jobbet. Har varit vaken i... låt se... trettiosju timmar i en följd. Hela kontoret gungar och det känns som jag befinner mig i en bubbla. De pratar med mig, diskuterar en presentation vi ska genomföra på torsdag. Jag hämtar svar direkt från ryggmärgen, tror inte de passerar hjärnan alls.

Jag kommer aldrig att palla heldag at office.

Hell, om jag är vaken efter 18.30 ikväll - då måste aporna lämnat Gibraltar.

1 comment:

Anonymous said...

Här sitter vi.. 05:08.. morgontoalett och frukost är avklarade för länge sedan. Julkalendern börjar om 2 timmar och 7 minuter.