Tuesday, September 25, 2007

Blåvitt - GAIS 1-0

Sniff sniff.

What´s that smell?

Det

tycks mig vara lukten av

guld?

6 comments:

Unknown said...

Sniffa på du.. Närmare kommer ni inte med detta förfärliga spel. Kanske fairplay och en plats i UEFAcupen, det var ju länge sedan ni var där.. :-)

Kanske vinna cupen i morgon? STORT grattis i så fall. :-)

Fast visst är det roligare om ICA vinner än om Aik gör det.. Eller Djurgårn för den delen men herre gud vilken fotboll, herregud..

Lisa and Anders said...

Ja det ser bättre ut i tabellen än på plan just nu... och ändå lämnade Elfsborg Ullevi rejält skärrade och en turlig pinne...

Anonymous said...

När blev det helt plötsligt krav som kan likställas med de som finns på Real Madrid och Chelsea när det gäller vilket lag som skall vinna Allsvenskan???

Och Oslagbar har rätt när det gäller att det är roligare om ett Stockholmslag inte vinner - så om nu IFK spelar för fult och nu tänker jag inte på "dobb-i-knäväcket-fult för att få vinna så hoppas jag på Elfsborg eller Kalmar och då helst Kalmar!

Fulfotboll mot Kalmar i cupen tror ajg räcker till vinst och en liten buckla till Kamraterna!

Unknown said...

Fast Kalmar är ju inte direkt champis heller om man säger så..

Var det inte snarare Blått som var skärrade efter att ha tappat turligt 2-0 efter fasta varav ett mål solklart offside? T.o.m. Barbara tappade ju fattningen och tyckte att mordet i straffområdet tillhörde spelets regler..

Lisa and Anders said...

Nej så var det inte. Elfsborg fick med sig några turliga mål när Blåvitt och Bengan egegtligen bara skulle knyta ihop säcken. Och några turliga (och även där felaktiga) icke-blåsningar av domaren.

Inget glimrande spel av di Gule heller kan man påstå...!

Unknown said...

Precis, Elfsborg är inte värda SM-guld, på tok för dåligt..