Thursday, May 24, 2007

Vuxenhelg coming up

I morgon bitti åker jag och herrn i huset till Stockholm. Det ska shoppas och ätas i lugn och ro.

Jag tänker sena kvällar, jag tänker vin och god mat, jag tänker samtal som får ta tid och jag tänker minst tre nya plagg i garderoben.

Jag tänker inte så mycket Melodifestivalens blå skiva, Bamsetuggummin eller på att rita en djurpark.

Det är förbehållet barnvakten.

3 comments:

Anonymous said...

Klockan har passerat 22:00 och det är nu tyst i huset.... småkråkorna har ägnat sig åt att bädda ner Pokemonar i räta rader i något som känns oändligt länge och kunde först koppla av efter det att jag förklarade det fina med att sova skavfötters.

Storkråkan somnade för längesedan efter att framgångsrikt övertalat oss alla om att filmen 'Superhjältarna' var helt nödvändig att titta på redan ikväll efter Bolibompa. (Detta innebär att mitt, läs barnvakten/plastmoster, ess i rockärmen redan ligger på bordet.... och det är bara fredag...)

Morgondagen är ett oskrivet blad och det enda vi vet med säkerhet är att det blir Barnkanalen och amerikanska pannkakor till frukost.

Lisa and Anders said...

Underbart att ha barnvakt-föräldrakontakt på ett så här modernt sätt! Vi har fått en cognac i varje ben och en rabarberpaj runt magen. Nu är det dags att knyta sig för kvällen... Pokemon i räta rader låter suspekt, nästan tvångsmässigt. Hoppas att fluffiga pannkakor kan få dem på andra tankar. Hälsa både stor-, små- och minikråkan;)

Anonymous said...

Tyst. Märkligt tyst. Vi känner oss lite bakis var och en till mans, som efter en riktigt trevlig, härlig brakfest.