Monday, April 23, 2007

Måndag på jobbet

Jag lever ett liv i sus och dus. Idag ingår det i mitt jobb att besöka ytterligare ett slott. Eventuellt ta en slottslunch, strosa omkring på ägorna och testa golfsvingen.

Oj, måste åka nu.

Prinsen väntar.

6 comments:

Anonymous said...

Ja, jag vet varför jag inte var i Slottskogen i lördags. Först lämnade jag lilltjejen hos mormor och morfar (bara för att hon skulle vara ur vägen liksom), sedan lämnade jag mannen på Carlanderska för en knäundersökning. Kl 12 var det dags för stortjejens första kalas för dagen (det var på Sibylla). Här fick jag en liten paus på ca en timme för jag var tvungen att handla också. Sedan tillbaka för att hämta på Sibylla-kalaset en halvtimma innan det var slut bara för att hinna till kalas nr två, som var ett badkalas. Där fick jag sitta vid poolkanten och övervaka och svettas.(jag fick gärna bada, men jag skonade dem från min bleka, feta och håriga kropp.)Under tiden kom min man hem och fick sällskap av en kompis som skulle hjälpa till att lägga klinkers. Sedan kom vi andra hem, lilltjej, stortjej och svettig mamma. Som avslutning på denna dag fick jag bjuda kakelkompisen med familj på grill. Vilket i och för sig är trevligt, men just denna dag kändes det lite ansträngande. Jag glömde ju att berätta att jag inledde dagen med en spyattack.

Ser mycket fram emot att bara lata mej på Jalla imorgon!

Anonymous said...

Enligt e färsk rapport av alexander Perski (doktorprofessornånting på Karolinska) så inträffar majoriteten av hjärtinfarkter just på måndagar.
i ditt fall e det väl helt uteslutet."slottslunch"
vänta tills efter revolutionen!!! då ska varenda j-la borgabracka, direktörer o stureplanswannbe´er skjutas av!!!! (Dock inte stureplans wannbeetjejerna med silikonbröst!)
Det här fick jag ihop tydligt o bra....

Anonymous said...

Kan inte du lägga ett gott ord för mig!!! Bra CV, extremt slott och spa intresserad glad skit söker jobb i ilnje med ovan intresssen.

Lisa and Anders said...

Ljungan: Du borde starta en egen blogg! Mkt underhållande:) Känner visserligen igen de där helgerna också, de är betydligt fler än de lata...

Homer: Skit inte i det blå skåpet!

Mrs Jazz: Tror att familjen, i händelse av att du blir VD på just besökta ställe, måste bo i Jaktstugan. Inte så illa det...

Anonymous said...

Och allt detta roliga och ansträngande får Barbara ägna sig åt enbart för att lura på oss andra hårt slitande personer att det enda vi egentligen behöver för att må lite bättre och känna oss lite mer viktiga är en helg på just det slottet eller på den restaurangen ätandes något som antagligen hade kostat hur mycket mindre som helst om vi lagat det själva....

Ja, ja vad är väl en bal på slottet????

Lisa and Anders said...

Men det är ju sant!

Konsumera och du blir lyckligare! Jag är bara glad att kunna stå till tjänst:)