Monday, June 11, 2007

Överkokt och försvunnen

Visst. Det är underbart med sommarvärme. I alla fall sommarvärme och en plats på klipporna, med solbrillor, fötterna i havet och en fläkt i håret från Nordsjön.

Inte så mycket på kontor i inomhustemperatur 30 grader. Först trodde jag att luften stod stilla här inne dessutom, men nu ser jag att den faktiskt rör sig. Den darrar framför skärmen, vibrerar som en hägring. Fingrarna svullnar, kinderna kokar, hjärnan är slapp och lealös och har gått och lagt sig hängmattan.

Hey brain, come back here! Vi har ett jobb att utföra!

2 comments:

Anonymous said...

Jag måste få beklaga mej lite, kontor låter faktiskt ganska skönt om man jämför med hur vi har det på mitt jobb. 300-liters gryta med kycklingsås som stormkokar, megastor diskmaskin som spyr ut varmluft på redan överkokta klimakteriesvettiga tanter och två matsalar med alldeles för stora fönster. Lägg till 600 stycken griniga och tykna barn och tonåringar. Tur att man själv är chef och ibland kan dra sig tillbaka till sitt förhållandevis svala kontor!

Lisa and Anders said...

Det låter ju i alla fall som luften rör sig hos er... Klimakterietanterna låter skönt svetthala och lite tonåringar som kan sätta piff med en trevlig attityd tackar man ju inte nej till;)