Tuesday, February 06, 2007

Bara det inte regnar piffi

Vi håller som bäst på att kolla in tips på boende och stränder och annat inför vår Koh Lanta-resa i november. Här ska planeras i tid!

Den här beskrivningen av resmålet hittade vi igår. Jag bara anar att det kan vara ett översättningsprogram som varit i farten. Annars skulle nog jag kräva tillbaka pengarna från den översättaren. Småfull är bara förnamnet.

”Den Lanta öresorten skar du fynd den som är lätt att frigöra ditt, varar besvärad och får i handlag med naturen.
Stega av utveckling är långsammare på Koh Lanta, och denna gör den ett idealt att förlägga för de som söker en badstrandparadise som är färdig med de svänga kokosnöttreesna, waterfallsna och den lokala kulturen.
Gilla andra områden längs Thailand Andaman seglar utmed kusten, äger rum den mest väl tiden att resa till Lanta mellan November och April. Detta är det torrt kryddar, även om vid April det finns tillfälliga hällregn. Perioden May till Oktober är det regnigt kryddar. Haven blir det ganska grova begränsande fartyget snubblar och färjor. Dykningsynlighet lider vanligt som väl.
Flightspermissioner dagligen från Bangkok till Krabi. Räcka för den tre timme ritten till Koh Lanta, när där, transport liksom kortkort-skåpbilar väntar på. Den andra halvan av snubbla är mestadels på ferryboats, en scenic ritt som makes den ett angenämt snubblar till den huvudsakliga ön av Lanta. När där, det är lätt att fördjupa sig oneself i de lätta berlocken av Koh Lanta. Den mest tuffa delen lämnar.”


Det verkar som det regnar kryddor.

Hoppas det är timjan. Det gillar jag.

1 comment:

Anonymous said...

Det verkar som du "lätt" kan få ett extrajobb.