Tuesday, March 06, 2007

Hemma hos Ralf

Snart är det avspark i Champions League mellan Valencia och Inter. Mellan studiosnacket och reportagen piper kameramannen iväg hem till Ralf Edström för att få några experttips innan drabbningen.

Bilden är tajt. Ralf tar upp nästan hela rutan och han har en blå t-shirt på sig där han sitter i soffan. Men ni vet ju hur det är, det finns inget som är så intressant som att se hur folk har det hemma.

Allt vi tillåts se är en kastanjefärgad skinnsoffa, ljusgula väggar, en juckapalm i fönstret och en manshög leopard i porslin bredvid soffan.

Ändå vet man precis.

Här kommer inte Elle Interiör att göra ett reportage.

5 comments:

Anonymous said...

Haha, jag såg exakt sammma sak!!! Fantastiskt mycket bad taste på samma gång, och då var det ändå inte mycket vi fick se.

Lisa and Anders said...

Ja tänk om vi hade fått se liiiiiite mer...

Anonymous said...

Vilda diskussioner utbröt i soffan här hemma vad gäller Ralfs geopard... jag tyckte mej skönja en lite hårig djurbeklädnad. Kan det vara så att Ralf hyser en uppstoppad medlem av 'Big 5' brevid tv-soffan...? och varför gör man inslaget från Ralfs hem... har han månne fotboja och får inte förlupa hemmet....snackar vi illegal jakt här? Komplotten tätnar......

Anonymous said...

När det var Man U senast fick vi väl vara hemma hos Stuart B, om jag inte minns fel... Då fick man se barnen lite käckt i bakgrunden...

Orsaken till att det är hemma hos? Antagligen billigare än att ta dem till studion, eller så kanske det helt enkelt är så att de inte får plats i studion. Det såg ju faktiskit lite trångt ut när de tre experterna satt där axel vid axel efter matcherna...

Och smaken är väl alltid som baken - delad men även jag undrade lite om det där djurets placering...

Kommentar om resultaten?

Lisa and Anders said...

Kontorsråttan: Det känns som resultaten kom i skymundan efter den leoparden. Har inte riktigt smält den än.

Men Inter och Barca utslagna, en liten sensation för oss fotbollsälskare som Tomas Nordahl skulle sagt.

J. Jazz wife: Fotboja, illegal jakt, jag gillar intrigen:) Var har Ralf klippt en leopard? Var har han stoppat upp den och får man fotboja för sånt?
Tur vi inte fick se mer skulle jag tro..